2017. évben a Busójárás kisfarsangjának napján volt az első fotókiállításom megnyitója. A kiállítás címe: "Kisfarsangtól farsangtemetésig" volt, melyen 4 év Busójárásos fotóim közül került 40 kiválasztásra. A kiállítást sokan megnézték, amit hálás szívvel köszönök. Azok számára akik akkor nem tudták megnézni a képeket, most lehetőség nyílik arra, hogy megnézze ha a képre kattint.


A kiállításon szereplő képeim igény szerinti méretben és kivitelezésben (kép, vászon, fotó, stb.) megvásárolhatók előzetes egyeztetés alapján.

A kiállítás folytatásaként hamarosan bemutatásra fog kerülni az első "webkiállítás"-om. A kiállítás ideje alatt a kiállítási fotókon szereplőkről készítettem egy fotót a róla készült kép előtt. Akik eljöttek, azokról egy jó hangulatú és sajátos megközelítésű fotó készült. Ezek a képek kerülnek hamarosan bemutatásra.

A következő fotósorozatom témájához keresek busókat, sokac lányokat, jankeléket, maskarásokat. A fotósorozat címe: A busók köztünk élnek. Ehhez a fotósorozathoz szeretnék "modelleket" keresni. A fotósorozat koncepciója az alábbi lenne: A jelentkező busókat beöltözve szeretném lefotózni a munkahelyén. (pl. buszsofőr, tanár, diák, bolti eladó, háztartásbeli, stb.) Ehhez várom a jelentkezőket a nap bármelyik szakában és idejében.