Hosszú hallgatás után újra tudok foglalkozni a honlapommal. A kiállításom után kezdődött a hosszú csend, melynek rengeteg oka volt. Az első és az egyik legfontosabb, hogy közeledett a 2 éves fotós iskolám záróvizsgája amire nagyon kellett készülnöm. Az elméleti számonkérésre való felkészülésen felül a vizsgamunkám (fotókönyv) és vizsgaremek elkészítése is feladat volt. A sikeres vizsgát (5) követően mindjárt nyakig ugorhattam a fotózásba.

Felsorolni is sok lenne merre jártam. Kiemelni sem szeretnék egy eseményt sem, mert számomra mindegyik rendezvény ugyan olyan fontos volt. A FB fotós oldalaimon pontosan nyomon követhető volt a fotós életem szinte minden perce. Amennyiben figyelemmel kíséritek ezután a honlapot itt is elkezdem feltölteni a képeimet, amit a kiállításom képeivel fogok kezdeni.

Ezt fogja követni a kiállítás szereplőiről készített fotósorozat. Januárban pedig szeretnék egy Busójárással kapcsolatos fotósorozatot elkészíteni amihez a busók jelentkezését, fogom várni. A fotósorozat tervezett címe: A busók köztünk élnek. Részleteket később fogom ismertetni. Remélem sok busó fog megkeresni és egy 50-100 képből álló sorozat fog elkészülni.